Jep, sinä.

Meillä on huipputiimi Helsingissä. Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan intohimoisista, periksiantamattomista ja lahjakkaista tekijöistä. Jos tunnistit itsesi, ilmoittele itsestäsi. Katsotaan kohtaavatko tarpeemme.

Tulevat työkaverisiUudistumme jatkuvasti yhdessä huippuammattilaistemme kanssa. Alla muutamia kykyjämme:

HAVAS WORLDWIDE
Bruno Leo Ribeiro Senior Art Director
Bruno on intohimoinen ja utelias AD, kirjailija ja kahden lapsen isä. Senior Art Directorina hän jakaa luovan suunnitteluvastuun yhdessä muiden seniorisuunnittelijoidemme kanssa. Aiemmin hän on työskennellyt huipputoimistoissa Suomessa ja Brasiliassa. Hän ollut ehdolla ja hänet on palkittu maailman arvostetuimmissa mainoskilpailuissa.
HAVAS WORLDWIDE
Mattea Näveri Junior Art Director
Aina valmis oppimaan uutta. Mattea on lahjakas suunnittelija, jolla on silmää yksityiskohdille – älä anna junior-etuliitteen hämätä. Graafisten taitojensa lisäksi Mattea on kunnostautunut sisustussuunnittelussa.
HAVAS WORLDWIDE
Niko Suomalainen Account Director
Mittaa, mittaa, mitaa. Niko on käytännönläheinen ja tuloshakuinen asiakkuusjohtaja. Hän asettaa asiakkaan aina etusijalle. Roolissaan Niko vastaa asiakkuuksien arjesta ja kehittämisestä. Hän tuo yhteen median ja luovan suunnittelun osaamistamme.